De Vrijwilligerspas biedt veel aantrekkelijke kortingen voor vrijwilligers. Het is een blijk van waardering voor de geweldige inzet van vrijwilligers. Voor slechts € 2,50 per pas, kunnen organisaties de pas voor hun vrijwilligers aanschaffen. Veel lokale ondernemers ondersteunen dit initiatief. Het aanbod varieert van kortingen bij winkeliers tot horecagelegenheden, musea en theater- en sportevenementen. Download hier het volledige overzicht van alle kortingaanbieders.

Informatie voor aanbieders
Fijn dat je de tijd neemt om te kijken wat je organisatie voor de Vrijwilligerspas kan betekenen én wat de pas kan bijdragen aan je bedrijf.

 • Hoeveel kost het om mee te doen?
  Niets. Wij geven een melding in het Kortingsoverzicht op onze website.
 • Wat levert het op voor je organisatie?
  Kans om je waardering te tonen voor al het werk dat vrijwilligers voor ons doen.
  Je profileert je als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer (MVO).
  Positieve naamsbekendheid c.q. gratis mond-op-mond reclame van tevreden vrijwilligers die met korting iets hebben afgenomen.
  Nieuwe klanten, namelijk die pashouders die liever iets mét dan zonder korting kopen.
 • Hoe doe je mee met de Vrijwilligerspas?
  Je geeft gedurende een jaar minimaal 10% korting aan pashouders. Zie het Kortingsoverzicht voor inspiratie.

Ook meedoen of meer informatie? Neem contact op met SPUI93.

Informatie voor organisaties
Fijn dat je overweegt om je vrijwilligers te verrassen met een Vrijwilligerspas. Zij verdienen inderdaad een bedankje, of dat nu in de vorm van deze kortingspas is of op een andere manier.

 • Wie kan de Vrijwilligerspas aanvragen
  De besturen of vertegenwoordigers van vrijwilligersorganisaties (of organisaties zonder winstoogmerk, die werken met vrijwilligers) die zijn aangesloten bij SPUI93.
 • Hoeveel kost het?
  De kosten bedragen € 2,50 per stuk per jaar voor de Vrijwilligerspas, geldig van medio januari 2021 t/m eind december 2021.
 • Hoe vraag je de Vrijwilligerspas aan?
  Een bestuurslid of de vrijwilligerscoördinator doet (jaarlijks) de aanvraag door een mail te sturen naar Hacer@spui93.nl.

De passen worden op naam uitgegeven. Wij ontvangen graag de volgende gegevens van de vrijwilligers waarbij we ervan uitgaan dat de vrijwilliger toestemming heeft gegeven deze gegevens door te sturen.

Mw/dhr  voorletter en achternaam
mail en telefoonnummer
postcode en woonplaats

Kortingsoverzicht
Alle kortingen staan op onze website. Klik hier voor het overzicht.

Wat zijn Last Minutes?
Gemiddeld eens per twee weken ontvangt de vrijwilliger die dat wenst op zijn/haar e-mailadres de Last Minute email. Hierin staan actuele aanbiedingen met kortingen of vrijkaartjes voor o.a. voorstellingen en sportwedstrijden. De Last Minutes worden vrijwel meteen gepubliceerd op de website.

Heb je vragen? Mail dan naar anja@spui93.nl of bel 078 6137029.