Drechtmatcht vindt vrijwilligerswerk wat écht bij jou past

mmm

Meer dan een vrijwilligersvacaturebank

Je maakt als organisatie of als vrijwilliger zelf een account aan, waarin je precies aangeeft wat jij wilt.

Drechtmatcht test niet wat voor soort vrijwilliger je bent, maar matcht jouw persoonlijke voorkeuren met de voorkeuren van organisaties.
Je ziet dus heel praktisch direct de vacatures, organisaties, activiteiten en trainingen die bij jouw wensen passen!
Daarna kunnen jullie, organisatie én potentiële vrijwilliger, binnen Drechtmatcht contact met elkaar opnemen, zonder tussenkomst van SPUI93.

Laat je matchen door …

Wat als je nou niet precies weet wat je wilt? Of je bent niet zo computer-vaardig? Dan kun je een afspraak maken met:

Sharmila Soekhram,
adviseur Vrijwillige Inzet bij Drechtmatcht

tttt
rrrrr
vvvv
Zij laat je zien hoe je een account maakt en helpt je erachter te komen wat jij leuk zou vinden om te gaan doen. En bij welke organisatie.
En je kunt precies aangeven wanneer je wel en geen tijd hebt! En misschien wil je alleen maar af en toe meehelpen met het organiseren van een evenement. Dat is allemaal mogelijk.

Een persoonlijk gesprek is ook mogelijk voor organisaties. Want niet iedereen weet hoe je een pakkende vacature in elkaar zet. En bestuursleden of vrijwilligerscoördinatoren willen ook wel eens ‘life’ van gedachten wisselen met een expert.

Wie is toch die vrouw die ….
Sharmila is bemiddelaar en adviseur vrijwillige inzet bij Drechtmatcht in Dordrecht. Ze weet wat er in de stad speelt en verbindt organisaties en vrijwilligers. Wil je Sharmila spreken om te kijken welk soort vrijwilligerswerk er bij jou past? Bel dan naar 06 – 41 10 70 86. Voor vragen over het gebruik van Drechtmatcht kun je ook een Whats-app bericht sturen naar 06 – 41 10 70 86 of de voicemail inspreken.

DrechtMatcht #coronahulp

Het in maart 2020 speciaal in het leven geroepen Coronahulp-deel van vacaturebank+ ‘Drechtmatcht’
is een gezamenlijk initiatief van de Verenigde Senioren Partij Dordrecht en SPUI93 én is mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van het Oranjefonds.